Bedrijvenloop 5 km en 10 km

Bedrijvenloop
5 km en 10 km

Schrijf je team nu in voor de bedrijvenloop. Ieder bedrijf kan hieraan deelnemen met één of meerdere teams. Een team bestaat uit minmaal drie tot maximaal vijf deelnemers. De tijd van de snelste 3 deelnemers uit een team wordt opgeteld en resulteert in een teamtijd.

Inschrijven teams:
Alleen per voor-inschrijven, dit kan tot en met maandag 26 februari 2018. De kosten per team bedragen € 125,=. Dit is inclusief consumptiebonnen. Elk volgend team € 105,=
Na inschrijving ontvangt het team een bevestiging waarin staat beschreven hoe je de gegevens van de deelnemers kunt doorgeven.
 
Downloads:
Download hier het inschrijfformulier. Een ingevuld formulier dient voor 26 FEBRUARI 2018 gemaild te worden naar BEDRIJVENLOOPHARDERWIJK@GMAIL.COM
Contactpersoon voor verdere informatie: Ewout Middelburg - tel: 06 204 302 15
 
Verzamelpunt teamfoto:
In de kantine van het RSG is het verzamelpunt om de teamfoto te maken. 
 
Kies voor het Zilver of Brons Pakket!
De meeste sponsors zijn al vele jaren verbonden aan de Halve Marathon Harderwijk. Natuurlijk is hardlopen een sympathieke sport en is gezondheid een goed onderwerp om je als bedrijf mee te associëren. Daarom zijn er veel sponsorende bedrijven bij waarvan veel werknemers ook daadwerkelijk meelopen. En vinden die bedrijven het prima als zij in hun omgeving opvallen door hun maatschappelijke bindingen, zoals die met de Halve Marathon Harderwijk. 
 
Zakelijk
Maar het moet natuurlijk ook zakelijk kunnen worden verantwoord. Wel, dat gaat goed in Harderwijk. De sponsordeals zijn helder en zakelijk. Een standaard sponsorpakket wordt naar wens op maat gesneden en de tegenprestaties worden waar gemaakt. Daarnaast hebben wij na de wedstrijd de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en de (loop)ervaringen uit te wisselen onder het genot van een hapje en een drankje.

Afdrukken E-mail